// Google Analytics

Info voordat je bestelt

 

Bestellen

Klik bij het artikel van je keuze op de knop 'Bestellen'. Bij Stap 1 kun je een account aanmaken door te klikken op de knop 'Registreren en afrekenen'. Of kies voor de optie 'Als gast afrekenen'. Heb je al een account vul dan je gegevens in en klik op 'Inloggen'. Stap 2 geeft je bestellingsoverzicht weer, hier kies je bezorg- en betaalvoorkeuren. Rond de bestelling af door op 'Nu afrekenen' te klikken.

Bezorgen en verzendkosten

De meeste voorradige artikelen heb je binnen 2 dagen al in huis. Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Voor deze verzendkosten hanteren wij de tarieven van PostNL. In het winkelwagentje zie je precies wat de verzendkosten voor jouw bestelling zijn, voordat je bestelling definitief is geplaatst.

Betalen

Betaalgemak bij haarvantresoor.nl is betalen op jouw manier. Je kunt je bestelling betalen met:

iDEAL: online betalen via je eigen bank.
Vooruitbetaling: betalen via je eigen bank

Zichttermijn

Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Ben je niet tevreden? Je kunt vrijwel alle bij haarvantresoor.nl gekochte artikelen compleet en - voor zover redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking binnen de zichttermijn retourneren. Je betaald dan wel de verzendkosten voor het retourzenden.

Artikelen die je niet kunt retourneren zijn

  • producten die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast;
  • artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
//Facebook